martes, 18 de diciembre de 2012

Construïm un avió per Caillou.


A la classe avui hem fet una altra pràctica amb el programa Powerpoint, per tant, hem continuat amb l’activitat del Calliou. En aquest cas, hem realitzat una nova activitat en relació al conte, la qual consistia en donar-li als números cardinals en ordre i d’aquesta manera, anàvem construint amb ratlles un avió de paper per en Calliou i el seu gatet.

Varem començar construint el fons de l’activitat ficant una imatge, un títol i els números corresponents per realitzar l’àvió a la diapositiva... i una vegada estructurat els fons varem ficar-nos amb l’activitat que volíem fer que era unir números.

En primer lloc, seleccionàvem el primer número (en aquest cas 1) i el posàvem un color. Seguidament, per poder començar a construir l’avió, seleccionàvem el número anàvem a inserció, acció i enllaç a la diapositiva següent, li ficàvem un so i per finalitzar, li donàvem a la pestanya “d’acord”. A continuació, en dirigirem a la pestanya d’animacions, camí personalitzat i, en la columna de la dreta, seleccionàvem inicia amb l’anterior per poder anar deixant constància de la construcció que anàvem fent de l’avió i, així amb totes les imatges i diapositives.

Va ser una activitat molt divertida, tant en fer-la com en experimentar-la. Així doncs, crec que va ser una pràctica interessant a fer ja que, ens donava més recursos per poder fer les nostres pròpies activitats en relació al projecte multimèdia de grup.

Desprès de realitzar l’activitat anteriorment descrita, la professora ens va deixar temps per poder acabar aquelles pràctiques que encara no havíem acabat o volíem retocar i d’aquesta manera, repassar els recursos necessaris que havíem emprat fins ara. En el meu cas, vaig acabar i retocar l’activitat de col·locar les imatges en ordre, que va ser la pràctica anterior a aquesta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario