sábado, 1 de diciembre de 2012

Desencadenadors...


A la següent classe pràctica, varem seguir treballant amb el conte de Caillou creant una nova activitat dins el nostre material didàctic.

Aquesta nova activitat consistia en trobar cinc diferències entre les imatges relacionades amb el conte. D’aquesta manera, varem començar creant la diapositiva amb el seu text, imatges i enllaços corresponents.

En aquesta classe varem centrar-nos en els desencadenadors, una eina més dins els programa PowerPoint, a més a més, de practicar amb les eines ja adquirides anteriorment, com ficar animacions, inserir imatges, etc.

Aquesta nova eina ens permetia fer una activitat on apareixia dues imatges, una completa i l’altre amb petites diferències. Per tant, amb aquesta eina podíem fer clic amb el ratolí damunt les diferències i tot seguit, aquestes es marcaven amb un cercle groc per tal de assenyalar-les.

En primer lloc, va començar la professora explicant-ho i nosaltres només fèiem d’observadors. Un cop explicat, ens vam posar a la pràctica encara que cal dir que alguna vegada necessitàvem  ajuda, la qual teníem per part de la professora i dels propis companys.

Així doncs, va ser una classe molt divertida i profitosa ja que l’activitat que havíem  de realitzar era molt coneguda per tots i amb la qual tots alguna vegada havíem jugat. També cal dir que, com varem tenir un dia molt treballós estàvem una mica cansats, per tant, la professora ens va oferir acabar aquesta activitat i anar-nos a casa però, el pròxim dia havíem d’estar molta energia.

Moltes gràcies Marina!

No hay comentarios:

Publicar un comentario