martes, 27 de noviembre de 2012

Disseny, guia didàcitca... en relació al nostre projecte multimèdia

A la classe teòrica de l’altre dia, varem acabar el tema quatre “Els materials didàctics” del qual ens faltaven els punts quatre, cinc i sis.

El punt quatre ens parlava del disseny de multimèdies educatius, la fase de disseny i la fase de producció cadascun amb les seves característiques pertanyents. A continuació, en el punt cinc se’ns explicava l’estructura de la guia didàctica la qual estava dins la fase de producció del punt anterior. I per últim, en el punt sis se’ns parlava de l’avaluació i selecció els materials didàctics en el qual se’ns informava dels aspectes que hem de tenir en compte en relació a aquestes materials. Alguns d’aquests aspectes a analitzar són: nivell educatiu, aspectes del disseny (si és atractiu...) i aspectes tècnics i estètics necessàries per ser utilitzats a l’aula d’infantil.

Una vegada explicada la teoria, la professora ens va manar fer unes activitats. En primer lloc, havíem de fer un petit storyboard que consistia en pensar el tema del projecte multimèdia que havíem de fer, les imatges que anàvem a fer, si anàvem a dibuixar nosaltres o els nens...  com el volem fer i com serà. Per tant, una vegada el teníem clar varem fer una entrada en el bloc grupal el qual us facilito l’adreça a continuació:


L’altre activitat consistia en fer una entrada en el fòrum de l’assignatura, fent una avaluació d’un material multimèdia mitjançant una graella que la professora ens havia facilitat al moodle.

Així doncs, aquesta classe ens va ajudar per resoldre els nostres dubtes i avançar el nostre projecte multimèdia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario