domingo, 11 de noviembre de 2012

Descobrint i investigant el programa Microsoft PowerPoint.


A la classe d’avui hem començat a endinsar-nos més en la creació de powerpoint. El programa Microsoft PowerPoint és un programa de presentació, el qual s’utilitza en diferents camps com l’ensenyament, negocis, etc.
Està dissenyat per fer presentacions amb text, animacions amb imatges predissenyades, combinant text amb animacions i imatges... Per tant, el powerpoint és un dels programes de presentació més estesos.

Desprès d’explicar-nos la professora les característiques més importants en relació aquest programa, ens va explicar el treball que haurem de fer amb aquesta aplicació. Tot seguit, varem veure alguns exemples de treballs de PPts (powerpoints) de companyes d’altres anys, els quals eren molt interessants i estaven molt bé presentats.

A continuació, la professora ens va explicar l’activitat que havíem de fer, el conte de Caillou. Així doncs, una vegada descarregats les imatges i sons que ens va facilitar la professora al moodle, varem començar a crear el nostre propi conte seguint les passes que ens donava ells per tal de personificar aquest, encara que, tinguéssim les mateixes imatges i contingut en relació aquest cadascun el podia ficar un tipus de format diferents, els colors...
Així mateix, aquesta activitat ens servia de pràctica per posteriorment poder fer el nostre treball. Per això, la varem realitzar individualment per tal d’experimentar i aprendre diferents habilitats en relació aquest nou canal tecnològic.

Pel que fa a l’activitat, he de dir que em va agradar, va ser molt interessant i divertida. Doncs, és una aplicació que té moltes possibilitats, les quals encara no coneixíem del tot i que amb la pràctica anirem descobrint poc a poc. De manera que, com ha futures mestres i personalment, penso que és una eina que ens ofereix diferents possibilitats per presentar un treball.





No hay comentarios:

Publicar un comentario