viernes, 9 de noviembre de 2012

Sisena Reflexió.


A la classe del dimecres passat en comptes de fer la classe pràctica la varem canviar per la classe teòrica ja que el pròxim dijous tenim l’examen.

Varem començar la classe parlant sobre les aplicacions d’Internet a l’escola, veient algunes exemples, en aquest cas, d’un centre proper a nosaltres, el CEIP Can Cantó.
Cada grup va agafar una activitat de les que es mostrava en el bloc d’aquesta escola i les varem comentar. Seguidament, varem veure altres exemples d’altres blocs educatius molt interessants i enriquidors. Aquestes són algunes de les direccions web que varem visitar:


A continuació, parlarem de la comunicació escola-escola, família-escola… en relació amb les TIC, de la seva importància i dels benefici d’aquestes, tant importants en l’educació i aquesta etapa. Per aquest motiu, la professora ens va realitzar una pregunta, com ens poden ajudar les TIC en la comunicació escola-família, per tal de reflexionar en relació aquesta.

Desprès, la professora ens va començar a explicar el treball que teníem que fer a la seva assignatura, per tant, una vegada explicat cadascun amb el seu grup varem començar a pensar sobre quin tema el volíem fer i imaginar-nos com podria ser.

Va ser una classe teòrica però a la vegada va ser pràctica, així que va passar molt ràpid.

No hay comentarios:

Publicar un comentario