viernes, 23 de noviembre de 2012

Segona pràctica del programa Microsoft PowerPoint.

En aquesta classe varem continuar amb la segona pràctica del PowerPoint relacionada amb el conte de Calliou.

En primer lloc, la professora ens va mostrar i explicar allò que havíem de fer en aquesta classe, així doncs, una vegada l’havíem entès ens varem ficar a la pràctica cadascun encara que, si teníem algun problema la professora o els companys t’ajudaven a resoldre-ho.

Varem començant creant una diapositiva on posés “Medios de transporte que vuelan” amb les seves imatges corresponents, com per exemple, un avió, una bicicleta, un autobús, un helicòpter,etc. A continuació, varem haver de gravar-nos la nostra veu en el programa Audacity per tal de poder ficar-la desprès en el nostre Powerpoint. Ens gravarem dient expressions corresponents amb allò que es representava en la diapositiva, en aquest cas, amb els transports que volen i seguidament, amb els transports que no volen. Alguns dels exemples d’aquestes expressions gravades eren: “Correcte! L’avió si que vola”, “Intenta-ho de nou!”...

Una vegada gravades les audicions havíem de introduir-les en la diapositiva amb la seva imatge corresponents. Com la professora ens va explicar les eines bàsiques per poder realitzar-lo, ens varem ficar a la pràctica, per tant, un cop la imatge creada, varem inserir l’àudio. Cal dir que alguns l’àudio del títol sonava quan passaves per damunt les lletres i els àudios de les imatges sonaven quan feies clic damunt elles.

També cal afegir que, en cada diapositiva havíem de ficar les imatges amb les seves aplicacions corresponents per tal de poder avançar a la diapositiva següent o a l’anterior i la possibilitat de tornar al menú principal.

Així doncs, va ser una pràctica molt entretinguda i divertida en la qual varem poder posar en pràctica els coneixements del PowerPoint i l’Audacity. D’aquesta manera, l’exercici del conte de Calliou cada vegada està més complet, al mateix temps que, aprenem moltes eines per poder fer el nostre projecte grupal multimèdia que tenim pensat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario